Despre noi

Bucurându-ne de sprijinul unor colaboratori profesionisti in domenii conexe (financiar-contabile, evaluări, expertize, criminalistică..) precum si legături in vederea edificării asupra unor cauze complexe, cu profesori si maestri în diverse ramuri ale Dreptului, am reuşit să satisfacem pe deplin clienţii care ne-au cerut sfatul, beneficiind de soluţii viabile în diverse speţe.

Valorile noastre

PROFESIONALISM

Întelegem profesionalismul ca fiind expresia unei specializări profesionale continue astfel încât cunoştiinţele noastre să fie adaptate la nevoile clienţilor.

EFICIENTA

Ştim că orice serviciu acordat de o echipa eficientă este apreciat de client. De aceea, facem tot posibilul să soluţionam cu celeritate diferendele cu care suntem învestiti şi să răspundem cu promptitudine solicitărilor clienţilor nostri, printr-o corespondenţă rapidă şi documentată.

CREATIVITATE

Încurajăm şi susţinem respectarea legilor şi a normelor sociale. Însă, nu considerăm reglementările legale ca fiind bariere pentru realizarea intereselor clienţilor noştri. De aceea, interpretam actele normative cu creativitate şi suntem inovativi în a găsi soluţii pentru abordarea tuturor problemelor de natură juridică, fie că este vorba de contracte sau de diferende în instanţă.

LOIALITATE

Suntem loiali intereselor clienţilor nostri şi preţuim loialitatea acestora în ceea ce ne priveşte. De aceea, susţinem crearea unor relaţii solide cu clienţii actuali şi apreciem încrederea acestora.

RELATII DE DURATA

Urmărim construirea unor relaţii stabile şi de lungă durată cu clienţii nostri, câştigându-le încrederea pentru cauzele initiale, astfel încât aceştia să apeleze la serviciile noastre din nou şi în alte speţe, având certitudinea că vor obţine rezultatele dorite şi în viitor.

RESPONSABILITATE

Considerăm că orice demers legal trebuie să aducă beneficii de natură morală sau materială clienţilor nostri. De aceea, la preluarea fiecărui caz, avem deopotrivă o abordare punctuală precum şi una de perspectivă, urmărind întotdeauna atingerea rezultatelor solicitate de cei care apeleaza la noi cu încredere.

Tel: (+40) 744 651 008
Tel: (+40) 728 980 666
Tel: (+40) 751 755 999

@: contact@avocat-gherzan.ro

Social Media